Här finns det möjlighet att tända ljus vid nyåret 2021/2022.

Hejdå 2021

Att lämna ett år bakom sig kan vara kämpigt, tex för att det kan vara svårt att tänka på allt som hänt under året samtidigt, vilket brukar förväntas av en vid nyår. Med dissociation kan det vara extra stressande för att det kanske inte går att minnas, ens om man försöker.

Men strunta i det där att minnas allt, vi måste inte göra så. Det finns säkert något med det här året du redan tänker på. Kanske något jobbigt eller irriterande, något du vill bli av med, lämna här och inte ta med till nästa år. Skriv ner det, tänd ljuset och låt ljuset brinna ner. Kanske funkar det.

För att se ljusen: klicka på den här länken

För att tända ett ljus: klicka här och följ instruktionerna.

OBS att meddelandet (i den stora rutan) måste börja med “Hejdå 2021” för att ljuset ska dyka upp i vår samling.

Hej 2022

Att börja på ett nytt år kan vara minst lika kämpigt som att lämna ett gammalt. Att föreställa sig och härbärgera en så lång tid kan vara helt omöjligt. Så ta det lugnt med det. Men kanske går det att tänka på något som ni önskar, vill eller behöver? Finns det något ni redan har som ni önskar få ha kvar, något ni vill ska hända, något ni vill göra?

Här kan vi dela hopp och önskningar och längtan med varandra. Formulera något av det, tänd ett ljus, och låt oss lysa lite tillsammans och kanske stärka varandras hopp.

För att se ljusen: klicka på den här länken

För att tända ett ljus: klicka här och följ instruktionerna.

OBS att meddelandet (i den stora rutan) måste börja med “Hej 2022” för att ljuset ska dyka upp i vår samling.