Gul blomma

Våra böcker ges ut via print on demand, vilket innebär att de inte trycks förrän någon vill köpa en bok. På det sättet går det att slippa ifrån kostnaden i att ha stora lager och att behöva trycka många samtidigt, utan att veta ifall de kommer bli sålda. Nackdelen är att det tar lite längre tid att få en beställd bok eftersom den måste tryckas först.

Köp direkt från oss

Ni kan handla direkt från oss på

Vi har framför allt exemplar hemma när en ny bok kommit ut. Att köpa böckerna direkt från oss innebär att de kan levereras snabbt eftersom de redan är tryckta. Hitintills har vi haft kvar exemplar i ungefär ett år från utgivningen, men det beror ju på hur bra de säljer.

Information om recensionsexemplar hittar ni här.

Köp från BoD

BoD är det företag vi ger ut våra böcker genom, och som trycker och levererar dem efter hand. När ni beställer böcker från dem går en större del av priset till föreningen än om de beställs från en av de vanliga nätbokhandlarna. Porto tillkommer på priset på de tryckta böckerna, deras standardporto är 25 kronor.

Köp från vanliga nätbokhandlar

Det går också att beställa våra böcker från alla större nätbokhandlar. För att se vem som har dem och vem som har bäst pris går det till exempel att använda bokfynd.